Σχετικά | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ATHENS FITNESS FESTIVAL (AFF)

ATHENS

Αθήνα! Η παραθαλάσσια πόλη της Μεσογείου η οποία είναι η πρωτεύουσα αλλά και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Πήρε το όνομά της από τη θεά Αθηνά και είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να εκτείνεται σε πάνω από 3.400 χρόνια. Γεμάτη ιστορία και πολιτισμό βρίσκεται πάντα στη λίστα των top προορισμών στο κόσμο!

FITNESS

Φυσική κατάσταση! Πρόκειται για ένα μέτρο της σωματικής υγείας και ευεξίας (wellness), που συνήθως καθορίζεται από έναν συνδυασμό της φυσικής δραστηριότητας, της διατροφής και του γενικού τρόπου ζωής μας.

FESTIVAL

Γιορτή! Ένα φεστιβάλ είναι μια εκδήλωση ή μια σειρά εκδηλώσεων, που γιορτάζονται με ειδικές δραστηριότητες, φαγητό, μουσική και ψυχαγωγία, που επικεντρώνεται γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ATHENS FITNESS FESTIVAL (AFF)

την απόλυτη γιορτή φυσικής κατάστασης, ευεξίας και της διασκέδασης στην Ελλάδα!

Πρόκειται για την κορυφαία ετήσια γιορτή που οργανώνεται στην Αθήνα με σκοπό να φέρει όλο το κόσμο πιο κοντά στα οφέλη του fitness και του wellness, να παρουσιάσει τρόπους εκγύμνασης με τους καλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου αλλά και να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τη παρέα ή την οικογένεια στα πιο συναρπαστικά events!

Το Όραμα

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε την ευκαιρία -χωρίς αποκλεισμούς -σε όλους τους συμμετέχοντες, από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και ηλικίας να εξερευνήσουν τις χαρές της κίνησης, να μάθουν και να δοκιμάσουν διαφορετικά είδη γυμναστικής, να ανακαλύψουν νέες τάσεις και να συνδεθούν με άτομα που έχουν το ίδιο πνεύμα σε ένα από τα ομορφότερα set-up της Μεσογείου!

Η Αποστολή Μας

είναι να προσφέρουμε μια once in a lifetime εμπειρία στους λάτρεις της φυσικής κατάστασης, τους επαγγελματίες αλλά και όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν έναν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής.

STAY CONNECTED

Ακολούθησέ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι σχετικά με τα τελευταία νέα του AFF, προγράμματα και φανταστικές εκδηλώσεις.

Σε περιμένουμε να γυμναστούμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές γεμάτες ενέργεια!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες μας είναι το θεμέλιο και οδηγός όλων όσων κάνουμε. Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προάγει την ανάπτυξη, τη σύνδεση και την ευεξία για όλους. Η δέσμευσή μας σε αυτές τις αξίες, μας καθοδηγεί στο να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία κάθε χρόνο στους συμμετέχοντες του φεστιβάλ.

Πάθος για Ευεξία

Μας οδηγεί ένα ακλόνητο πάθος για ευεξία σε όλες τις μορφές της. Από τη φυσική κατάσταση μέχρι την ψυχική υγεία, σκοπός μας είναι να προάγουμε την ισορροπημένη και υγιή ζωή. Το ATHENS FITNESS FESTIVAL είναι μια γιορτή χαράς που προέρχεται από τη φροντίδα του εαυτού μας και την ολοκλήρωση μέσα από την κίνηση και τη γυμναστική.

Ανοιχτή Πρόσβαση

Το φεστιβάλ είναι ένας χώρος όπου άνθρωποι από όλο το κόσμο, κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης και ικανοτήτων μπορούν να συναντηθούν. Γιορτάζουμε το μοναδικό ταξίδι του κάθε ατόμου και στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι νιώθουν ευπρόσδεκτοι και σεβαστοί.

Εξαιρετική Ποιότητα

Το «εξαιρετικό» βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε. Από την επιλογή των fitness stages και εκπαιδευτών μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες εκδήλωσης, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια κορυφαία εμπειρία. Πιστεύουμε στη δύναμη της στοχαστικής επιμέλειας, της καθοδήγησης από τους κατάλληλους ειδικούς και της εξαιρετικής εκτέλεσης για τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Σύνδεση

Πιστεύουμε ότι η φυσική κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από τη σωματική δραστηριότητα – έχει να κάνει με τη δημιουργία συνδέσεων. Το AFF είναι μια «πλατφόρμα» για άτομα με κοινές απόψεις και στόχους στην οποία έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν, να μοιραστούν εμπειρίες και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον. Το φεστιβάλ είναι μια κοινότητα που εκτείνεται πέρα από το ίδιο το γεγονός.

Ολιστική Προσέγγιση

Η πραγματική ευεξία περιλαμβάνει το μυαλό και το σώμα. Προωθούμε λοιπόν μια ολιστική προσέγγιση για την υγεία που αναγνωρίζει τη διασύνδεση όλων των πτυχών της ευεξίας. Οι προπονήσεις και οι δραστηριότητές μας αντικατοπτρίζουν την καλλιέργεια του πλήρους εαυτού μας.

Βιωσιμότητα

Δεσμευόμαστε να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε οικολογικές επιλογές στο σχεδιασμό και την εκτέλεση των εκδηλώσεών μας. Στόχος μας είναι να προάγουμε την υγεία όχι μόνο για τα άτομα αλλά και για τον πλανήτη που ονομάζουμε «σπίτι» μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι παθιασμένη με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας για όλους τους συμμετέχοντες. Με κοινή δέσμευση για την υγεία, την ευεξία και την κοινότητα, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή του φεστιβάλ ευθυγραμμίζεται με τις αξίες μας.

kostantinos tsovilis photo

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΒΙΛΗΣ

CEO

maria ntente photo

ΜΑΡΙΑ ΝΤΕΝΤΕ

Head of Events

maria konti photo

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΗ

Director of Marketing

christina kotta photo

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΤΤΑ

Marketing Assistant

gabriela timofti photo

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΤΙΜΟΦΤΙ

Administrative Assistant

george xiros photo

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΟΣ

AFF Ambassador