Α∆ΡΙΑΝΗ ΣΤΡΙΓΚΟΥ | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
Α∆ΡΙΑΝΗ ΣΤΡΙΓΚΟΥ

Α∆ΡΙΑΝΗ ΣΤΡΙΓΚΟΥ

Functional Stage Trainer

< όλοι οι εκπαιδευτές

Καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην κολύμβηση. Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό, διακρίθηκε με πανελλήνιες νίκες ενώ έχει συμμετάσχει και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Ασχολείται επαγγελματικά με το fitness από το 2000 και έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας ως free lancer group training instructor σε προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης και aerobic από το 2001 εως και το 2015.

Personal trainer,ΤRX certified instructor , Bosu Balance certified trainer, με εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές την τελευταία 10ετία με θέμα την γυμναστική.

Fitness presenter πανελλαδικά, απο το 2012 συνεργαζάζεται με το Reebok University of Poland, ενα απο τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια fitness στην Ανατολική Ευρώπη.

Asics brand ambassador από το 2014

Εκπαιδεύτρια στη μεγαλύτερη ιδιωτική σχολή fitness στην Ελλάδα Af Studies σε όλα τα διπλώματα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Έχει εμπνευστεί, σχεδιάσει και παρουσιάζει από το 2008 το δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής "Οrthosomia" ,ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα για παθήσεις της σπονδυλικής στήλης σε συνδυασμό με ενδυνάμωση πλάτης και ραχιαίων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
< Προηγούμενος Εκπαιδευτής Επόμενος Εκπαιδευτής >