ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Pilates Master Trainer

< όλοι οι εκπαιδευτές

Η Ευγενία Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Καβάλα.

Είναι 2ης γενιάς Πιστοποιημένη Δασκάλα Pilates, Pilates Master Teacher Trainer και NCPT® Certified Teacher (PMA).

Η Ευγενία έχει μία ενεργητική, θετική, δυναμική στάση απέναντι στην ζωή και της αρέσουν οι προκλήσεις κάτι που διαφαίνεται στην ζωή της.

Με background στον χορό, Κλασικό και Σύγχρονο γνώρισε την Μέθοδο Pilates το 1990 κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στο Body Mind Centering Certification Program με την Bonnie Bainbridge Cohen στο Amherst, MA, USA.

Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και βρέθηκε στην Νέα Υόρκη όπου και εγγράφηκε στο Πρώτο στην ιστορία της Μεθόδου Pilates Certification Program με την Romana Kryzanowska στο Pilates Studio, NY. Ο άλλος μέντοράς της υπήρξε ο Bob Liekens. Ολοκλήρωσε 600 ώρες στο Comprehensive Program της Κλασικής Μεθόδου Pilates και πιστοποιήθηκε το 1993.

Από το 1987 έως το 1994 συνέχισε την εκπαίδευσή της στον χορό στο Βερολίνο (κλασσικό και σύγχρονο χορό).

Στην διάρκεια αυτή παρακολούθησε πολλά σεμινάρια body -mind πρακτικών όπως Dance Therapy, Feldenkrais Method, Shiatsu at the Ohashi Shiatsu Center, Berlin, Breathing Therapy, Body Mind Centering ενώ συγχρόνως έκανε μαθήματα Yoga και Tai Chi.

Το 1995 επέστρεψε στην Αθήνα όπου άνοιξε το Corpus Ray Studio ένα από τα πρώτα Pilates Studios στην χώρα.

Το 2005 αποφάσισε να προχωρήσει την εκπαίδευσή της ένα βήμα μπροστά και εκπαιδεύτηκε ως Teacher Trainer υπό την επίβλεψη του Bob Liekens. Σήμερα το Corpus Ray είναι το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο της σχολής του Bob Likens, The Pilates Standard. Σε όλη αυτήν την διάρκεια έχει παρακολουθήσει ετησίως Enhancement programs για Teacher Trainers στις Η.Π.Α και στην Ευρώπη.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με την Lolita San Miguel, Brett Howard, Kathy Ross-Nash, Moses Urbano, Samantha Wood, Rael Isacowitz, Keren Kipplinger.

To 2017 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα LEAP (Learning Educational Advancement Program) του Bob Liekens και το 2022 το Classical Syllabus® της Mejo Wiggin.

Ήταν η πρώτη πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Μεθόδου Pilates. Παραιτήθηκε το 2103.

Η Ευγενία μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
< Προηγούμενος Εκπαιδευτής Επόμενος Εκπαιδευτής >