ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΟΣ | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΟΣ

AFF Ambassador

< όλοι οι εκπαιδευτές

Ο Γιώργος Ξηρός είναι Ιδρυτής και γενικός διευθυντής του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness STUDIO ONE, δημιουργός της σειράς ομαδικών προγραμμάτων & Personal Training «THE CONCEPT GROUP FITNESS BRANDS» όπως και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου THE CONCEPT TERMINAL.

Βραβευμένος στα Greek Fitness Awards ως Gold Multi Influencer of the Year από την Boussias communications για το 2020, και την ίδια χρονιά ο ίδιος θεσμός βράβευσε με silver award την διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης e - learning.studioone.gr στην οποία είναι και δημιουργός.

Είναι επίσημος πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού μητρώου Επαγγελματιών της άσκησης - EREPS (European Register of Exercise Professionals) από το 2020 έως σήμερα, όπως και Lead Fitness coach στο thecoach.gr, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα Fitness on Demand στα Βαλκάνια με περισσότερους από 70.000 συνδρομητές, όπως και συνιδρυτής του frogmanfit, του πρωτοποριακής μορφής εκπαίδευσης βασισμένη στις μεθόδους προπόνησης των Ο.Υ.Κ.

Έχει διοργανώσει περισσότερα από 30 Πανελλήνια Συνέδρια Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο από το τα τελευταία 15 χρόνια όπως και πάνω από 20 και πλέον Fitness events, όπως και συμμετοχές ως εισηγητής σε διάφορα συνεδρία σε ολόκληρο τον κόσμο, με αντικείμενο το Cardio & Step Choreography, Strength Conditioning, Gym Management.

Οι διδακτικές μέθοδοι διδασκαλίας του, αποτελούν status στο χώρο την δημιουργικής χορογραφίας τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια και εκατοντάδες Έλληνες γυμναστές έχουν εμπνευστεί και εκπαιδευτεί απο τον ίδιο προσωπικά.

Έχει διατελέσει Group Fitness Consultant στα κορυφαία Health Clubs της Αθήνας: Holmes Place (Μαρούσι, Attica, Γλυφάδα), Vari Sports Club, Lets Go (Δάφνη, Καλλιθέα), Human Health Club, Overall Health Club, Live Strong, Fitness Star, Freemotion.

Έχει διδάξει σε όλα σχεδόν τα μεγάλα Health Clubs Αθήνας και Θεσσαλονίκης από το 1997 έως και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
< Προηγούμενος Εκπαιδευτής Επόμενος Εκπαιδευτής >