ΤΖΟΥΛΗ ΤΖΩΡΤΖΗ | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
ΤΖΟΥΛΗ ΤΖΩΡΤΖΗ

ΤΖΟΥΛΗ ΤΖΩΡΤΖΗ

Yoga Master Trainer

< όλοι οι εκπαιδευτές

Είμαι η Τζούλη Τζώρτζη πτυχιούχος Εθνικού Καποδιστριακού ΠανεπιστημίουΤΕΦΑΑ Αθηνών Διδάσκω aerobic και fitness απο το 1986. H αγάπη μου για την σωματική άσκηση και τον άνθρωπο με έκανε να εκπαιδεύομαι συνεχεια σε Ελλάδα και εξωτερικό και απο το 1992 άρχισα να διδάσκω σε σεμινάρια aerobic,ενώ απο το 1993 εκπαιδεύω δασκάλους στο χώρο του fitness (EHFA/ EREPS, EQF L6)

Η γνωριμία μου με τον μαγικό κόσμο της yoga έγινε το 2006 και το 2007 ολοκλήρωσα το πρώτο μου επαιδευτικό 200 ωρων .Για να διευρυνω τους ορίζοντες μου ακολουθησαν οι 500 ώρες του YogaWorks, (Yoga Alliance E-RYT 700) ενω εχω παρακολουθήσει παρα πολλα σεμινάρια με δασκάλους όπως Bryan Kest, Annie Carpender,Shiva Rea, David Kim και άλλους ξένους και έλληνες δασκάλους.

Εμβαθύνοντας όλο και περισσότερο και θέλοντας να μπορώ να βοηθήσω ολιστικά τους μαθητές μου, έχω εκπαιδευτεί στην Yin yoga, restorative yoga , nidra yoga, aerial yoga, corrective exercise, στην ρεφλεξολογία, θεραπείa με βεντούζες, Qua Sha, FTE, Thai yoga massage, θεραπευτικό massage, NLP και Shambala (MDH healer).

Απο το 2008 ανήκω στην εκπαιδευτική ομάδα του οργανισμού Grafts Hellas (Greek Athletic & Fitness Training School) στην Yoga, Aerial yoga και Corrective exercise και απο Μαρτιο του στην εκπαιδευτική ομάδα του YogaWorks, όπου στα πλαίσια των 300 ωρών διδάσκω τo ''Yoga for the Golden Years''.

Διδάσκω ομαδικές τάξεις, κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, workshops και απο το 2019 έχω οργανώσει 19 yoga retreats στην Ελλάδα

Καθώς η γνώση είναι σημαντικό να μοιράζεται καθε πληροφορία απο τα σεμινάρια αυτοεξέλιξης μου, τη μεταφέρω στους μαθητές μου!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
< Προηγούμενος Εκπαιδευτής Επόμενος Εκπαιδευτής >