ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ

Yoga Master Trainer

< όλοι οι εκπαιδευτές

Ο Σάββας είναι ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Οίκου της γιόγκα από το 2007. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αθλητισμού και της φυσικής κατάστασης, ασκεί τη Γιόγκα από το 2000, μετά από εκπαίδευση στη Vinyasa Yoga που δίδαξε ο John Tomayo, στο περίφημο στούντιο Atmananta Yoga, όπου εργάστηκε για 2 χρόνια, καθώς και σε άλλα στούντιο και γυμναστήρια στη Νέα Υόρκη.

Παρακολούθησε μαθήματα ροής Vinyasa για πέντε μήνες, στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια για τα επόμενα 2 χρόνια έμεινε κοντά στο Dharma Mittra στη Νέα Υόρκη. που αποτέλεσε έμπνευση για τα μαθήματά του..

Το 2005 κάνει το πρώτο του ταξίδι στο Mysore της Ινδίας για να εκπαιδευτεί στο σύστημα της Ashtanga από τον ιδρυτή του Pattabhi Jois και τον εγγονό του Sharath Rangaswamy, έναν προορισμό τον οποίο προσπαθεί να επισκέπτεται κάθε χρόνο. Παράλληλα, μέχρι σήμερα έχει μαθήματα με πολλούς δασκάλους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Ο Σάββας είναι Εγγεγραμμένος Δάσκαλος Γιόγκα (RYT) με τη Yoga Alliance, η οποία αναγνωρίζει την ολοκλήρωση μιας εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα με μια Εγγεγραμμένη Σχολή Γιόγκα (RYS) – House of Yoga

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
< Προηγούμενος Εκπαιδευτής Επόμενος Εκπαιδευτής >