ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΣΣΟΣ | Athens Fitness Festival

25-26 Μαΐου 2024

akti vouliagmeni logo
x

Tο AFF 2024 είαι γεγονός!

Μη το χάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Thank you for contacting us!
You will hear from us shortly!
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΣΣΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΣΣΟΣ

Pure Strength Stage Trainer

< όλοι οι εκπαιδευτές

Ονομάζομαι Δημήτρης Ρέσσος και είμαι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, καθώς από μικρή ηλικία έχω ασχοληθεί με ποικίλα αθλήματα, με κυριότερα την ενόργανη και την κολύμβηση.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στο gymaddict, στο οποίο όντας ένας από τους πρώτους γυμναστές, βοήθησα στην διαμόρφωση των προγραμμάτων, σχεδίαζα και πραγματοποιούσα ομαδικά προγράμματα, καθοδηγούσα τους ασκούμενους, δημιουργώντας εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής με βάση τις ανάγκες και τους στόχους τους. Στα 3 χρόνια της συνεργασίας μου με το gymaddict άρχισα να επικεντρώνομαι στο personal training για να μπορώ να βελτιστοποιήσω την εξέλιξη των ασκούμενων μου. Συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να προσφέρω τα μέγιστα πρέπει να έχω μια πιο ολιστική προσέγγιση και οι γνώσεις μου συνεχώς να εμπλουτίζονται.

Για το λόγο αυτό παρακολούθησα ένα διετές πρόγραμμα φοίτησης στη διατροφή και διαιτολόγια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Ταυτόχρονα ξεκίνησα να εργάζομαι στο Holmes Place όπου και συνεχίζω εδώ και 5 χρόνια. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου, καθοδηγώ ασκούμενους μέσω του personal training και δημιουργώντας προγράμματα, δίνοντας έμφαση στην σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, στον βέλτιστο προγραμματισμό ανάλογα με τις ανάγκες και τους περιορισμούς του κάθε ατόμου, προσαρμόζοντας τη διατροφή τους και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση γύρω από την άσκηση και την διατροφή. Επίσης, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, στο personal training και στο online coaching, με επιτυχημένη πορεία στους στόχους των πελατών μου.

Η επιστήμη της φυσικής αγωγής συνεχώς εξελίσσεται. Θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της τη δια βίου μάθηση μέσα από εκπαιδεύσεις και σεμινάρια ώστε να προσφέρω παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Τα σεμινάρια και οι εκπαιδεύσεις που έχω παρακολουθήσει είναι τα εξής:

Οκτώβριος 2023: Marinos Peios

Θέμα: Hypertrophy: Force generation, Fatigue management, Individualization

Μάρτιος 2023: Dr Layne Norton, Dr Patroklos Androulakis Korakakis

Θέμα: Άσκηση και Διατροφή

Οκτώβριος 2022: Dr Brad Schoenfeld, Menno Henselmans, Dr. Patroklos Androulakis Korakakis

Θέμα: Άσκηση και Διατροφή

Μάρτιος 2021: The Strength Physical Therapists

Θέμα: ACL Injuries - From Rehabilitation to Performance

Ιανουάριος 2020: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Θέμα: Διατροφή για αθλητές υψηλού επιπέδου

Σεπτέμβριος 2019: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Θέμα: Ενισχυτικά μεταβολισμού: Τροφές και συμπληρώματα

Φεβρουάριος 2019: Holmes Place Fitness Club

Θέμα: Personal Training Foundation Course

November 2018: Ελληνική εταιρεία κλινικής διατροφής και μεταβολισμού

Θέμα: Διαβήτης: Καθημερινή πρακτική

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων

Θέμα: 7η Ειδική Ημερίδα / Xρήση – Δράση – Χρησιμότητα συμπληρωμάτων διατροφής

ΜΑΙΟΣ 2014: Τ.Ε.Φ.Α.Α

Θέμα: Ημερίδα Αθλητισμού & Fitness

Για ένα χρόνο δραστηριοποιήθηκα επίσης στο χώρο της τηλεόρασης προσφέροντας τις γνώσεις μου γύρω από το χώρο της γυμναστικής μέσα από το πρόγραμμα Fit me up στο Mad Tv.

Στόχος μου είναι να αναπτύξω τη γνώση και κινητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με τη φυσική τους κατάσταση και να προωθήσω αυτόν τον κλάδο μέσα από τη σωστή ενημέρωση και πρακτική εφαρμογή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
< Προηγούμενος Εκπαιδευτής Επόμενος Εκπαιδευτής >